Nieuws

Afstortplaats toilet

Wilt u een chemisch toilet legen? Ook dan bent u vanaf nu bij ons aan het goede adres. Sinds kort beschikt Truckwash Flowmar namelijk over een saniezuil waar het toilet geleegd kan worden en water kan worden bijgevuld. Zie ook onze brochure.


Goedkoper wassen

Het bij Truckwash Flowmar mogelijk om een digitaal abonnement aan te schaffen, waarmee tegen gereduceerd tarief kan worden gewassen. Ook is het mogelijk te wassen met de Shellpas, facturatie gaat dan via Shell. Meer lezen over deze nieuwe ontwikkelingen? Klik hier.


Peek Polish

Truckwash Flowmar is dealer van Peek Polish. Peek Polish is het poetsmiddel voor het verwijderen van verkleuring ontstaan door hitte, roest, oxidatie, doffe plekken, teer op chroom, aluminium, magnesium, fibreglas, (plexi)glas, en perspex en meer.


Prijslijst

Voordat u de prijzen gaat vergelijken willen wij u vragen om uzelf eens af te vragen, wat er wel en niet voor gedaan. Prijzen willen landelijk nog al eens sterk van elkaar afwijken. De kwaliteit dan meestal ook. Truckwash Flowmar heeft er voor gekozen om kwaliteit voor geld te leveren. Een wagen moet schoon de deur uit is het beleid en daarom maken wij geen gebruik van een stop-watch. (wellicht een punt om over na te denken) Wassen Toeslagen Voorwaarden

 

Voorwaarden

* Indien wassen op rekening, eenmalige incasso invullen, na verzending factuur
   volgt een automatiche incasso.
* Niet contant maar op rekening wassen, per maandelijkse factuur € 2,50 administratie
   kosten.
* Alle wassingen gebeuren op eigen risico.
* Na onze eigenvoorwaarden zijn aanvullend de voorwaarden van Beta wash van   toepassing.
Al onze prijzen zijn excl. 21% BTW.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.