Nieuws

Afstortplaats toilet

Wilt u een chemisch toilet legen? Ook dan bent u vanaf nu bij ons aan het goede adres. Sinds kort beschikt Truckwash Flowmar namelijk over een saniezuil waar het toilet geleegd kan worden en water kan worden bijgevuld. Zie ook onze brochure.


Goedkoper wassen

Het bij Truckwash Flowmar mogelijk om een digitaal abonnement aan te schaffen, waarmee tegen gereduceerd tarief kan worden gewassen. Ook is het mogelijk te wassen met de Shellpas, facturatie gaat dan via Shell. Meer lezen over deze nieuwe ontwikkelingen? Klik hier.


Peek Polish

Truckwash Flowmar is dealer van Peek Polish. Peek Polish is het poetsmiddel voor het verwijderen van verkleuring ontstaan door hitte, roest, oxidatie, doffe plekken, teer op chroom, aluminium, magnesium, fibreglas, (plexi)glas, en perspex en meer.


Truckshop

Daar er in Nederland weinig gelegenheid is om aan accessoires ten behoeve van vrachtwagens te komen, hebben wij naast onze wasstraat ook een "Truck" shop. Hier kunnen u en uw personeel de nodige artikelen kopen die voor het onderhoud van uw wagenpark nodig zijn. Maar ook zijn we voorzien van extra artikelen die voor meer comfort kunnen zorgen. Van een lampje tot een geurtje: het is er allemaal.

 

Verder beschikken we over een heel breed assoriment aan 27MC artikelen en niet te vergeten diverse maten antenne's. Wellicht is, dit buiten het wassen om, een bezoekje waard om zelf eens te komen kijken. Wat we niet hebben bestellen wij graag en meestal hebben we dit dan een dag later in huis.

 

Onder het genot van een gratis kopje koffie en een koude of warme versnapering, kan men als er gewassen wordt bladeren in truckers lectuur en de dagelijkse krant.