Nieuws

Afstortplaats toilet

Wilt u een chemisch toilet legen? Ook dan bent u vanaf nu bij ons aan het goede adres. Sinds kort beschikt Truckwash Flowmar namelijk over een saniezuil waar het toilet geleegd kan worden en water kan worden bijgevuld. Zie ook onze brochure.


Goedkoper wassen

Het bij Truckwash Flowmar mogelijk om een digitaal abonnement aan te schaffen, waarmee tegen gereduceerd tarief kan worden gewassen. Ook is het mogelijk te wassen met de Shellpas, facturatie gaat dan via Shell. Meer lezen over deze nieuwe ontwikkelingen? Klik hier.


Peek Polish

Truckwash Flowmar is dealer van Peek Polish. Peek Polish is het poetsmiddel voor het verwijderen van verkleuring ontstaan door hitte, roest, oxidatie, doffe plekken, teer op chroom, aluminium, magnesium, fibreglas, (plexi)glas, en perspex en meer.


Prijslijst

Voordat u de prijzen gaat vergelijken willen wij u vragen om uzelf eens af te vragen, wat er wel en niet voor gedaan. Prijzen willen landelijk nog al eens sterk van elkaar afwijken. De kwaliteit dan meestal ook. Truckwash Flowmar heeft er voor gekozen om kwaliteit voor geld te leveren. Een wagen moet schoon de deur uit is het beleid en daarom maken wij geen gebruik van een stop-watch. (wellicht een punt om over na te denken) Wassen Toeslagen Voorwaarden

 

Toeslagen

Meerwerk

Voor zeer vuile wagens en speciale wagen met daardoor meerwerk worden toeslagen berekend. Die zijn:


Zand/Slib/Vuil 13,25
Speciale wagens 13,25


Binnenwanden

Het is ook mogelijk de binnenwanden en vloer te laten reinigen. Hiervoor geldt een toeslag.Het reinigen van de binnenwanden en vloer kan ook volgnes de HACCP normen gedaan worden.


Binnenwanden van:   HACCP
Bestelwagen klein/groot 17,50 31,50
Motorwagen 27,50 44,00
Oplegger 38,50 53,00
Motorwagen + hanger 52,50 69,75
Reinigen conform HACCP (Overig) 4,50 /min


Extra handelingen:

Extra handelingen in tijd 4,00 /min


In overleg met opdrachtgever

Aluminiumreiniger en ontvetter 10,50 /liter