Nieuws

Afstortplaats toilet

Wilt u een chemisch toilet legen? Ook dan bent u vanaf nu bij ons aan het goede adres. Sinds kort beschikt Truckwash Flowmar namelijk over een saniezuil waar het toilet geleegd kan worden en water kan worden bijgevuld. Zie ook onze brochure.


Goedkoper wassen

Het bij Truckwash Flowmar mogelijk om een digitaal abonnement aan te schaffen, waarmee tegen gereduceerd tarief kan worden gewassen. Ook is het mogelijk te wassen met de Shellpas, facturatie gaat dan via Shell. Meer lezen over deze nieuwe ontwikkelingen? Klik hier.


Peek Polish

Truckwash Flowmar is dealer van Peek Polish. Peek Polish is het poetsmiddel voor het verwijderen van verkleuring ontstaan door hitte, roest, oxidatie, doffe plekken, teer op chroom, aluminium, magnesium, fibreglas, (plexi)glas, en perspex en meer.


Service

Truckwash Flowmar is gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van uw voertuig en materiaal. Wij zijn aangesloten bij de branche-vereniging BETA wash.


In onze wasstraat kunnen we van alles reinigen. Een caravan, camper, bestelwagen klein of groot, motorwagen, losse truck, combinatie, vuilniswagen, autotransporter, bulktrailer, enz. Alles is vanaf de opening (1 april 1998) al meerdere malen onze wasstraat gepasseerd. Dus ook u bent van harte welkom om uw materieel te laten reinigen. De medewerkers hebben bij ons de opdracht om een wagen goed gewassen de hal te laten verlaten. Haastig spoed is nooit voor een wagen goed. In de praktijk wil het wel eens voorkomen dat een "laatste" wagen in een rij wat langer moet wachten. Toch zien wij dit liever dan alle wagens snel en niet goed gewassen de hal uit te laten gaan. Als wij dit zouden doen, dan zou de praktijk op langere termijn zijn dat wij op U moeten wachten en dat zou niet gezond zijn.


Onze wassingen met een roll-over wasinstallatie met ingebouwde roterende koppen, heeft vier wasgangen:

 

1. Inspuiten c.q. opspuiten van schuimshampoo.
2. Borstelbewassing met shampoo en geur.
3. Het aanbrengen van glanswas.
4. Het aanbrengen van een OSMOSE laag tijdens het uitrijden.

 

Op de plekken waar de borstels van de roll-over niet komen, neemt het personeel het van de machine over. Vanaf hier komt de KWALITEIT en PRIJSVERSCHIL van een wasstraat tot stand ten opzichte van de concullega's. De bovenstaande regel is de kern van onze bedrijfsvoering. 

Onze kreet is daarom dan al jaren: Onze kwaliteit is uw visitekaartje.


Elk specifiek bedrijf heeft zijn eigen HACCP-norm. Wij zijn in staat deze naar alle tevredenheid voor u uit te voeren.
Toch willen wij u er op attenderen dat volgens ons een wagen eerst uitgespoten en gereinigd dient te worden en daarna ontsmet. Vijf minuten na het ontsmetten moet de wagen nog een keer uitgespoten worden. Daar dit een kostenaspect met zich meebrengt wordt er vaak gekozen voor een goedkopere oplossing. Ook hierin willen wij met u meedenken.


U ziet het, onze wasmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.