Nieuws

Afstortplaats toilet

Wilt u een chemisch toilet legen? Ook dan bent u vanaf nu bij ons aan het goede adres. Sinds kort beschikt Truckwash Flowmar namelijk over een saniezuil waar het toilet geleegd kan worden en water kan worden bijgevuld. Zie ook onze brochure.


Goedkoper wassen

Het bij Truckwash Flowmar mogelijk om een digitaal abonnement aan te schaffen, waarmee tegen gereduceerd tarief kan worden gewassen. Ook is het mogelijk te wassen met de Shellpas, facturatie gaat dan via Shell. Meer lezen over deze nieuwe ontwikkelingen? Klik hier.


Peek Polish

Truckwash Flowmar is dealer van Peek Polish. Peek Polish is het poetsmiddel voor het verwijderen van verkleuring ontstaan door hitte, roest, oxidatie, doffe plekken, teer op chroom, aluminium, magnesium, fibreglas, (plexi)glas, en perspex en meer.


Prijslijst

Voordat u de prijzen gaat vergelijken willen wij u vragen om uzelf eens af te vragen, wat er wel en niet voor gedaan. Prijzen willen landelijk nog al eens sterk van elkaar afwijken. De kwaliteit dan meestal ook. Truckwash Flowmar heeft er voor gekozen om kwaliteit voor geld te leveren. Een wagen moet schoon de deur uit is het beleid en daarom maken wij geen gebruik van een stop-watch. (wellicht een punt om over na te denken) Wassen Toeslagen Voorwaarden

 

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u een passende aanbieding te kunnen doen, kunt u contact opnemen met de wasstraat. (020) 4473888 of per mail: info@flowmar.nl.

 

U kunt de wassingen contact, per pin of op rekening betalen.


Quick away

Sinds 2010 bieden wij ook een quick away of ook wel low-budget waspakket aan. Met enkele branch-collega's in het land willen we inspringen naar een lang gekoesterde vraag. Wij kunnen u vanaf heden het volgende pakket aanbieden:

Uw voertuig wordt machinaal ingeschuimd en met de roll-over geborsteld met shampoo en glanswax. Het personeel zal hierop toezicht houden en de machine daar waar nodig is bedienen.